Consumentenorganisatie Test-Aankoop

Test-Aankoop is een consumentenorganisatie, die als sinds 1957 actief is in België. Via Test-Aankoop kun je als consument verschillende producten vergelijken. Pricewise organiseerde van 2012 tot 2014 succesvolle groepsaankopen in samenwerking met Test-Aankoop. Wil je graag meer weten over Test-Aankoop? Op deze pagina vind je meer informatie.Consumentenorganisatie Test-Aankoop


Voordeel van Test-Aankoop

Test-Aankoop heeft als doel om consumenten een geïnformeerde keuze te laten maken. Op Test-Aankoop vergelijk je verschillende producten en diensten. Dit gaande van huishoudelektro, geneesmiddelen, auto’s tot energieleveranciers. Via Test-Aankoop kun je dus een breed gamma aan producten en diensten vergelijken. Hierin verschillen ze van ons, waar je (voorlopig) enkel energieproducten kunt vergelijken. Wij vinden het belangrijk dat jij de beste energieleverancier vindt, die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Test-Aankoop is onafhankelijk

Test-Aankoop is een volledig onafhankelijke organisatie. Bovendien verzekeren ze de consument totale objectiviteit van hun onderzoeken en adviezen. In België hebben ze zo’n 400 werknemers. Daarnaast werkt Test-Aankoop samen met consumentenorganisaties uit verschillende landen, zoals Italië, Spanje, Luxemburg, Portugal en Brazilië. Test-Aankoop is dus wereldwijd actief. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot de multinational Euroconsumers en is het de tweede grootste ter wereld, na Consumers Union in de Verenigde Staten.

Test-Aankoop als magazine

Test-Aankoop geeft ook verschillende publicaties uit, zoals:

  • Test-Aankoop Magazine
  • Budget & Recht
  • Test Gezond
  • Test Connect
  • Praktische gidsen

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.