Alles over de energieleveranciers van België

Bij Pricewise vergelijk je de energieleveranciers van België. Met sommige van die energieleveranciers heeft Pricewise een overeenkomst. Hierdoor kunnen we efficiënt en eenvoudig gegevens uitwisselen, zoals de nieuwste energietarieven. Hieronder vind je een overzicht van alle energieleveranciers met extra informatie.Vergelijk de energieleveranciers van België:

Energieleverancier Antargaz
Energieleverancier Aspiravi
Energieleverancier Belpower
Energieleverancier Comfort Energy
Energieleverancier Ebem
Energieleverancier Ecopower
Energieleverancier Elegant
Energieleverancier Eneco
Energieleverancier Energie 2030
Energieleverancier Energy People
Energieleverancier Engie Electrabel
Energieleverancier Eni
Energieleverancier Essent
Energieleverancier Lampiris
Energieleverancier Luminus
Energieleverancier Mega
Energieleverancier Octa+
Energieleverancier Poweo
Energieleverancier Trevion

Check je energieleverancier en bespaar

Als je al jaren bij dezelfde energieleverancier bent aangesloten, betaal je waarschijnlijk honderden euro’s te veel. Dat is jammer! Check daarom of jij kunt besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Overstappen naar een andere energieleverancier kost slechts een paar minuten. En wij regelen de rest. Gemakkelijk, toch?

Hoge kortingen energieleveranciers

Wij zetten alle energieleveranciers voor jou op een rijtje. En we regelen exclusieve kortingen. Zo zie je in één overzicht welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Tip: ga voor een eenjarig vast contract en check ieder jaar of er een goedkopere energieleverancier is.

Energieleveranciers in België

In 2003 is de Belgische energiemarkt geliberaliseerd. Sindsdien is iedereen vrij om zelf een energieleverancier te kiezen. Hierdoor is er concurrentie ontstaan, wat goed is voor jou als consument want die concurrentie drukt de energieprijzen. Er zijn meer dan 20 energieleveranciers in België. Er is dus veel keuze. Wij maken het je graag gemakkelijk. Daarom vergelijk je bij ons de verschillende energieleveranciers. Je ziet meteen welke het goedkoopste is voor jou. Handig hè?

Kies je energieleverancier

Je mag zelf een energieleverancier kiezen. Check daarom meteen of jij kunt besparen. Wil je meer weten over energie of de verschillende energieleveranciers? Bekijk dan de veelgestelde vragen.