Alles over energieleverancier Antargaz

Antargaz is een energieleverancier die in België aardgas en propaan- en butaangas in flessen of tanks levert. Wil je weten of Antargaz bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Antargaz.


Energieleverancier Antargaz

Gas voor iedereen, altijd en overal

Antargaz is opgericht in 1882 en is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf UGI Corporation. Naast België levert de leverancier ook in Nederland, Frankrijk en Luxemburg. In totaal levert Antargaz meer dan 650.000 ton gas per jaar aan zo’n 3.250.000 klanten. Dit zowel aan de particuliere markt, als de zakelijke markt.

Het aardgas dat Antargaz levert, wordt ingekocht op de Nederlandse gasmarkt. De prijs die je aan Antargaz voor dat gas betaalt, is variabel. Per kwartaal verandert de gasprijs, maar het voorschot is een vast bedrag waardoor je weinig merkt bij de tussentijdse betalingen. Op de jaarafrekening kan je zien welke prijs gehanteerd wordt per kwartaal.

Gegevens:

Antargaz Belgium N.V. R.P.R. Brussel
De Kleetlaan 5A
1831 Diegem

Antargaz vergelijken met andere energieleveranciers?

Bij Pricewise vergelijk je gas van Antargaz met andere energieleveranciers!

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.