Alles over energieleverancier Comfort Energy


Let op: Comfort Energy gaat vanaf 1 december 2018 een samenwerking aan met Mega voor de levering van gas en elektriciteit. 

Sinds 2015 levert Comfort Energy elektriciteit en aardgas aan de particuliere en zakelijke markt. Wil je weten of Comfort Energy iets voor jou is? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Comfort Energy.


Energieleverancier Comfort Energy

 

Energie in 1-2-3

Comfort Energy is een Belgische energieleverancier die al 45 jaar lang werkzaam is in de mazoutsector. Voor mazout heeft de leverancier zo’n 250.000 klanten en ook de klanten voor elektriciteit en/of gas wil het bedrijf op dezelfde manier van dienst zijn. Dit houdt in: een persoonlijke en lokale service.

Comfort Energy heeft 13 verschillende afdelingen verspreid over België. Bovendien heeft Comfort Energy ook meer dan 45 lokale partners ter beschikking. Zo kan iedereen genieten van energie dicht bij huis. Verder biedt de leverancier ook slechts twee verschillende formules voor elektriciteit en twee voor gas aan. Op die manier maakt Comfort Energy de keuze voor de klanten een stuk eenvoudiger.

Gegevens:

Comfort Energy NV
Slachthuiskaai 28
3500 Hasselt

Comfort Energy vergelijken met andere energieleveranciers?

Bij Pricewise vergelijk je energie van Comfort Energy met andere energieleveranciers!

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.