Alles over energieleverancier Energy People


Let op: Vanaf 1 januari 2019 heeft Energy People geen leververgunnig meer in Vlaanderen. Klanten sluiten best voor 31 december 2018 een nieuw energiecontract af bij een andere leverancier. Energy People stelt aan zijn klanten een specifieke leverancier voor. Wij raden aan om verschillende energiecontracten met elkaar te vergelijken. Zo kies je het voordeligste contract. 

Energy People levert groene elektriciteit in Vlaanderen, aan de particuliere markt, KMO’s, VZW’s en zelfstandigen. Wil je weten of Energy People bij jou past? Wij hebben de belangrijkste informatie over Energy People op een rijtje gezet.


Energieleverancier Energy People

Groene energie

Energy People is een klein energiebedrijf, gevestigd in Hasselt. De leverancier levert groene elektriciteit en gas in Vlaanderen. Energy People produceert zelf geen energie, maar koopt energie aan op de Europese energiebeurs (Endex) en de Belgische energiebeurs (Belpex) voor groene elektriciteit en ZTP en TTF voor gas.

Energy People biedt zowel vaste, als variabele energieprijzen. Voor de energie die de leverancier levert, vraagt deze de inkoopprijs. Ook zet Energy People zich in voor meer eerlijkheid en transparantie rond groene elektriciteit en gas.

Gegevens:

Energy People
Kempische Kaai 69/1
3500 Hasselt

Energy People vergelijken met andere energieleveranciers?

Bij Pricewise vergelijk je Energy People met andere energieleveranciers!

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.