Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient

Pricewise is de grootste energievergelijker van Nederland en is al twee jaar op rij ‘Website van het Jaar’ in de categorie vergelijkingssites. Daarom kunnen we energiedeals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de energieleverancier! 

En zo begon het...

Hans de Kok (l) en Niels Brölman (r)
Niels Brölman (l) en Hans de Kok (r), 2017
 

Het idee om een vergelijkingssite te starten, ontstond toen oprichters Hans de Kok en Niels Brölman elkaar ontmoetten in Zuid-Afrika. Twee ondernemers met een duidelijke visie: consumenten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig hun energiefacturen te vergelijken en zo te profiteren van het beste product aan de beste prijs. Niet veel later, in 2006, was de oprichting van Pricewise een feit. En wat begon als een innovatieve start-up groeide snel uit tot een autoriteit en internationale organisatie.

Onze werkwijze

Alles wat wij doen, doen we voor de klant. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook! We geloven in eerlijk zijn. Dat zijn we tegen elkaar en dat zijn we ook naar de klant. We zijn transparant over ons verdienmodel. Leveranciers met wie we commercieel samenwerken, hebben geen zeggenschap. Bestuur en zeggenschap liggen sinds de oprichting van Pricewise volledig bij Hans en Niels.

We krijgen een vergoeding van de energieleveranciers per afgesloten contract. Voor deze vergoeding leveren wij een groot aantal essentiële diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk en transparant de energiemarkt kunt vergelijken.

Onze productmanagers onderhandelen over de scherpste tarieven voor je. Onze experts halen alle addertjes voor je boven het gras. En onze klantendienst helpt je met al je vragen tijdens het vergelijken, aanvragen en overstappen. Maar ook lang erna. Bovendien beïnvloeden onze vergoedingen op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. We trekken niemand voor. We tonen geen top 3, maar het volledige overzicht. Zelfs van leveranciers waar we geen overeenkomst mee hebben.