Hoe werkt overstappen?

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient! Dat vinden we niet alleen. Dat willen we ook graag voor je regelen. Bij ons check je heel gemakkelijk of je goed zit bij je energieleverancier of dat het beter kan. Wil je graag overstappen? Dan nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen! We vertellen je hier hoe overstappen werkt.

Overstappen naar een nieuw energiecontract

Heb je je energiecontract vergeleken en wil je graag overstappen? Nadat je bij ons een aanvraag hebt ingediend, zien wij erop toe dat je makkelijk kunt overstappen. Binnen 2 weken krijg je bericht van je nieuwe energieleverancier. Dan heb je nog 14 dagen bedenktijd. In die periode kun je je aanvraag nog kosteloos annuleren. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij je oude leverancier op en ben je officieel overgestapt!

Opzegtermijn

Hou wel rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Wat houdt dit in? Als je vandaag een nieuw contract zou aangaan, dan kan deze ten vroegste over een maand beginnen. Overstappen naar een andere energieleverancier is altijd gratis.

Zijn de vergelijkingen van Pricewise betrouwbaar?

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht. Wat mag je verwachten?
  • Gegarandeerd het product dat je aanvraagt. wij zorgen ervoor dat je het product dat je via ons aanvraagt ook daadwerkelijk krijgt. Zowel jij als wij ontvangen hier een orderbevestiging van.
  • Een correcte berekening. We zorgen ervoor dat alle productdata tijdig en volledig door de energieleverancier worden aangeleverd. Zo zorgen we samen met de energieleverancier voor een actuele en correcte weergave op onze website.
  • Een eenvoudige en persoonlijke benadering. Klanten benoemen vaak het gebruiksgemak, het overzicht, het advies op maat en onze scherpe deals als belangrijke pluspunten. Om jou als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en zo goed mogelijk te adviseren, proberen we met zoveel mogelijk aanbieders een commerciële samenwerking aan te gaan. Aanbieders komen alleen hoog in onze energievergelijker door scherpe deals via ons aan te bieden.
  • Geen reclame. Wij tonen geen reclame op onze website. De overzichten van onze deals zijn puur gesorteerd op wat voor jou het voordeligste aanbod in onze vergelijker is.

Waar verdient Pricewise geld mee?

Met veel energieleveranciers hebben wij een commerciële samenwerking op basis van een vergoeding per afgesloten contract. Hierdoor kun jij kosteloos van onze diensten gebruikmaken en daarbij goedkope contracten voor energie vinden.

Onze diensten?

  • We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze site voor de beste vergelijking.
  • We onderhandelen de scherpst mogelijke deals voor je. Hierbij nemen we jouw persoonlijke wensen en voorkeuren mee.
  • We verzamelen zoveel mogelijk data in de markt, van zowel prijs als kwaliteit.
  • We doen uitgebreid onderzoek en halen alle addertjes boven het gras.
  • En we helpen je graag bij vragen tijdens je overstap, maar ook lang daarna.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Stel deze dan aan een van onze Overstapcoaches door contact op te nemen met onze klantendienst via 0800 70 518. We helpen je graag verder.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.